واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه

در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با کلیات طرح تسری فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.

 

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با قبول مشکلات کارکنان قوه قضائیه در مخالفت با این طرح گفته که قوه قضائیه در بحث حقوق مشکلات فراوانی دارد، اما باید از راه‌های دیگر به این وضعیت رسیدگی کرد تا نارضایتی سایر دستگاه را ایجاد نکند.

 

حسن لطفی هم در موافقت با این طرح دلیل خود را اطاله دادرسی‌ها عنوان کرد و گفت که این طرح بار مالی برای دولت به همراه ندارد، زیرا ۲.۹ درصد بودجه پیش‌بینی شده در برنامه ششم برای دستگاه قضا در نظر گرفته شده و از همین میزان استفاده خواهد شد. طغیانی هم در مخالفت با این طرح گفت: تورم شدیدی که در چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، قدرت خرید همه کارکنان را کاهش داده و این مشکل تنها مختص قشر خاصی از کارمندان نیست. دومینوی تبعیض حقوق‌ها در نهایت به فروپاشی نظام مالی دولت منتهی می‌شود.

 

نقد علی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی هم از مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده و دلیل آن‌ها را تحمیل بار مالی به دولت دانسته است.

 

بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره گفته که کارکنان قوه قضائیه نمی‌توانند در هیچ ارکان دیگری کار کنند و معدل پرداختی به آن‌ها در استان‌های مختلف ۵ میلیون است به همین دلیل این طرح را در دستور کار قرار داده ایم.

 

در این طرح نمایندگان مجلس در صدد بودند که فوق العاده خاص به تمام کارکنان قوه قضائیه تسری پیدا کند و تمام کارکنان مشمول آن شوند که در نهایت مجلس به آن رای مثبت نداد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر