شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه

در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با کلیات طرح تسری فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.

 

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با قبول مشکلات کارکنان قوه قضائیه در مخالفت با این طرح گفته که قوه قضائیه در بحث حقوق مشکلات فراوانی دارد، اما باید از راه‌های دیگر به این وضعیت رسیدگی کرد تا نارضایتی سایر دستگاه را ایجاد نکند.

 

حسن لطفی هم در موافقت با این طرح دلیل خود را اطاله دادرسی‌ها عنوان کرد و گفت که این طرح بار مالی برای دولت به همراه ندارد، زیرا ۲.۹ درصد بودجه پیش‌بینی شده در برنامه ششم برای دستگاه قضا در نظر گرفته شده و از همین میزان استفاده خواهد شد. طغیانی هم در مخالفت با این طرح گفت: تورم شدیدی که در چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، قدرت خرید همه کارکنان را کاهش داده و این مشکل تنها مختص قشر خاصی از کارمندان نیست. دومینوی تبعیض حقوق‌ها در نهایت به فروپاشی نظام مالی دولت منتهی می‌شود.

 

نقد علی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی هم از مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده و دلیل آن‌ها را تحمیل بار مالی به دولت دانسته است.

 

بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره گفته که کارکنان قوه قضائیه نمی‌توانند در هیچ ارکان دیگری کار کنند و معدل پرداختی به آن‌ها در استان‌های مختلف ۵ میلیون است به همین دلیل این طرح را در دستور کار قرار داده ایم.

 

در این طرح نمایندگان مجلس در صدد بودند که فوق العاده خاص به تمام کارکنان قوه قضائیه تسری پیدا کند و تمام کارکنان مشمول آن شوند که در نهایت مجلس به آن رای مثبت نداد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر