پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه

در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با کلیات طرح تسری فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.

 

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با قبول مشکلات کارکنان قوه قضائیه در مخالفت با این طرح گفته که قوه قضائیه در بحث حقوق مشکلات فراوانی دارد، اما باید از راه‌های دیگر به این وضعیت رسیدگی کرد تا نارضایتی سایر دستگاه را ایجاد نکند.

 

حسن لطفی هم در موافقت با این طرح دلیل خود را اطاله دادرسی‌ها عنوان کرد و گفت که این طرح بار مالی برای دولت به همراه ندارد، زیرا ۲.۹ درصد بودجه پیش‌بینی شده در برنامه ششم برای دستگاه قضا در نظر گرفته شده و از همین میزان استفاده خواهد شد. طغیانی هم در مخالفت با این طرح گفت: تورم شدیدی که در چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، قدرت خرید همه کارکنان را کاهش داده و این مشکل تنها مختص قشر خاصی از کارمندان نیست. دومینوی تبعیض حقوق‌ها در نهایت به فروپاشی نظام مالی دولت منتهی می‌شود.

 

نقد علی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی هم از مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده و دلیل آن‌ها را تحمیل بار مالی به دولت دانسته است.

 

بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره گفته که کارکنان قوه قضائیه نمی‌توانند در هیچ ارکان دیگری کار کنند و معدل پرداختی به آن‌ها در استان‌های مختلف ۵ میلیون است به همین دلیل این طرح را در دستور کار قرار داده ایم.

 

در این طرح نمایندگان مجلس در صدد بودند که فوق العاده خاص به تمام کارکنان قوه قضائیه تسری پیدا کند و تمام کارکنان مشمول آن شوند که در نهایت مجلس به آن رای مثبت نداد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار