واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

واکنش مجلس به افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه

در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با افزایش حقوق کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مردم با کلیات طرح تسری فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضائیه مخالفت کردند.

 

میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی کشور با قبول مشکلات کارکنان قوه قضائیه در مخالفت با این طرح گفته که قوه قضائیه در بحث حقوق مشکلات فراوانی دارد، اما باید از راه‌های دیگر به این وضعیت رسیدگی کرد تا نارضایتی سایر دستگاه را ایجاد نکند.

 

حسن لطفی هم در موافقت با این طرح دلیل خود را اطاله دادرسی‌ها عنوان کرد و گفت که این طرح بار مالی برای دولت به همراه ندارد، زیرا ۲.۹ درصد بودجه پیش‌بینی شده در برنامه ششم برای دستگاه قضا در نظر گرفته شده و از همین میزان استفاده خواهد شد. طغیانی هم در مخالفت با این طرح گفت: تورم شدیدی که در چند سال اخیر با آن مواجه بودیم، قدرت خرید همه کارکنان را کاهش داده و این مشکل تنها مختص قشر خاصی از کارمندان نیست. دومینوی تبعیض حقوق‌ها در نهایت به فروپاشی نظام مالی دولت منتهی می‌شود.

 

نقد علی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی هم از مخالفت مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داده و دلیل آن‌ها را تحمیل بار مالی به دولت دانسته است.

 

بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره گفته که کارکنان قوه قضائیه نمی‌توانند در هیچ ارکان دیگری کار کنند و معدل پرداختی به آن‌ها در استان‌های مختلف ۵ میلیون است به همین دلیل این طرح را در دستور کار قرار داده ایم.

 

در این طرح نمایندگان مجلس در صدد بودند که فوق العاده خاص به تمام کارکنان قوه قضائیه تسری پیدا کند و تمام کارکنان مشمول آن شوند که در نهایت مجلس به آن رای مثبت نداد./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر